Het concept van uw droomwoning.  Zelf een eigen woning bouwen is een droom voor veel mensen. Het is echter niet niets, het hele traject van aankoop, architecten, vergunningen, materialen, aanbesteding en afwerking. Helaas blijft het dan ook voor veel mensen een droom.

Onder de noemer Uw exclusieve villabouw bieden wij een aantal conceptwoningen aan. Deze zijn in de basis uitgewerkt, maar uiteraard kunt u zelf de details invullen.

Kijk voor meer informatie op exclusieve villabouw .be U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw droomwoning realiseren!

Wat is Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is het proces waarbij grond, geld en gebruikers bijeen gebracht worden om een bouwwerk te realiseren. Een projectontwikkelaar neemt de bijbehorende risico’s voor de klant over en levert het bouwproject na ingebruikname over aan de huurder/koper.

Een belangrijk bestaansrecht van de projectontwikkelaar is het overnemen van de risico’s die betrokken zijn bij het proces voor de klant. Hierbij kunnen drie risico’s worden onderscheiden:

Marktrisico’s hebben betrekking op de financiële gevolgen van gewijzigde marktomstandigheden tijdens het vaak langdurige ontwikkelingsproces. De belangrijkste marktrisico’s zijn het verhuurrisico en het afzetrisico. Verhuurrisico is het risico dat bijvoorbeeld een kantoorgebouw niet, of tegen een lagere prijs verhuurd kan worden. Het afzetrisico betreft het risico dat bijvoorbeeld woningen niet, of voor een tegenvallende prijs verkocht kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn beide nauw met elkaar verbonden.
Prijsrisico’s hebben betrekking op het risico dat de investering hoger uitvalt dan begroot. De belangrijkste risico’s in dit verband liggen bij verwervingskosten voor de grond, de kosten van een eventueel noodzakelijke grondsanering, de bouwkosten en de rentekosten.
Ontwikkelingsrisico’s hebben betrekking op het risico dat het ontwikkelingsproces niet kan worden afgemaakt of pas na forse onvoorziene vertraging. Zo kan bijvoorbeeld een bestemmingsplan niet altijd worden gewijzigd of een bouwvergunning niet worden verleend. Bij grote vertragingen kunnen vooral de rentelasten zeer sterk toenemen.

De projectontwikkelaar is vaak een onafhankelijk bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van gebruiksconcepten en de feitelijke bouw aan derden uitbesteedt. Ook komen projectontwikkelingsmaatschappijen voor die deel uitmaken van een bouwconcern (de zogenaamde ontwikkelende bouwers). Een aantal Nederlandse ontwikkelende bouwers zijn Dura Vermeer, Van Wijnen, Heijmans, Volker Wessels Bouw en BAM Woningbouw.

Heeft u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf uw kostbare tijd en energie te moeten investeren?

Een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit bv.enkele appartementen in de nieuwe residentie? Die nieuwbouwappartementen leveren u nadien niet alleen een hogere jaarlijkse huurwaarde dan voorheen, maar garanderen u ook een sterke meerwaarde zonder dat u zich zorgen hoeft te maken wat betreft onderhoudskosten, verkrotting of taksen op leegstand. Kortom, u vermindert niet de waarde van uw patrimonium, maar door herinvestering in nieuwbouw wordt uw portefeuille wel een stuk jonger, wat opnieuw hogere huurwaarde met zich meebrengt.


traplift prijs

De prijs van uw traplift is sterk afhankelijk van de vorm van uw trap. Een traplift met bochten? Die is natuurlijk moeilijker te maken dan eentje met rechte rails.Comfortlift heeft het meest uitgebreide aanbod trapliften in België tegen voordelige prijzen. Wij installeren een traplift op maat van uw trap

waterverzachter kopen

Wist je dat Belgisch water uitzonderlijk veel kalk en metaal bevat? Met een waterverzachter geniet je van zacht water én een lagere energiefactuur. 100% Betrouwbare Service. In Business sinds 1970. De Beste Waterverzachters. Betaalbare Prijzen.Bij het kopen van een waterverzachter, moet rekening gehouden worden met uw verbruik en wensen. Uit welke types u kan kiezen, vindt u hier.

industriele reiniging specialist

Industriële reiniging van uw productielijnen zonder wijziging van productietijd! Ontmossing. Hydrofuge. Comfort Cleaning. Industrieel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in propere werkplaatsen. Bel snel! Bedrijven & horeca. Eigen hoogtewerker. Inclusief raamkozijnen. Vrijblijvende offerte.

Ramen en deuren

Ramen en buitendeuren zijn niet alleen bepalend voor de stijl van je woning, maar dragen ook bij tot een goede isolatie. Je hebt keuz e uit verschillende materialen. Ook je garage maakt deel uit van je buitenschrijnwerk. Wil je oververhitting in de zomer vermijden? Dan is een degelijke zonwering onmisbaar. Surf snel naar onze website en ontdek waarom wij 1 op 10 ramen en deuren in België maken. Benieuwd naar onze enorme aanbod op maat van jouw wensen? Ontdek onze Batibouw-condities. Nazorg is onze waarborg. Jouw huis is heilig. 70 jaar Maatwerk.

veranda kopen

Voor een veranda op maat moet je bij Van Der Bauwhede zijn. Als verandabouwer ontwerpen en bouwen we alles zelf, van moderne tot landelijke stijl.